Uslovi korišćenja

 

Zovem se Danijela Savić, autor samo kompletnog sajta dijetazaimunitet.com (nadalje „sajt“) i svih tekstova obljavljenim na sajtu.

Nisam lekar niti nutricionista i stoga na dijetazaimunitet.com ne dajem medicinske savete niti lekove i terapije za bilo koje oboljenje.

Sav sadržaj, uključujući video snimke, tekstove, grafike, slike i drugi materijal na sajtu („sadržaj“), je isključivo informativnog karaktera.

Ovaj sadržaj ni u kom slučaju ne može da zameni profesionalni, medicinski savet, dijagnozu, ili tretman. Ukoliko imate zdravstvenih poteškoća, posavetujte se sa lekarom ili drugim kvalifikovanim zdravstvenim radnikom.

Ni u kom slučaju nemojte zanemariti profesionalni lekarski savet i ne odlažite odlazak kod lekara zbog nečega što ste videli, čuli ili pročitali na sajtu.

Ukoliko, pak, odlučite da primenite bilo šta što ste videli, čuli ili pročitali na sajtu, činite to na vlastitu odgovornost.

Izvori znanja
svoje znanje u oblasti povremenog posta uglavnom sam stekla čitanja naučinih dela dr Jason Fung –a The Obesity Code, Life in the Fasting Lane i The Complete Guide to Fasting, intervjua, knjiga i gledanjem video zapisa dostupnih širom interneta. Takođe primenjujem povremeni post već godinu dana, kao deo životnog stila.

Posedujem sertifikat kog je izdala Udruženje Nutricionista Amerike – The American Nutrition Association i koji dokazuje da sam uspešno završila kurs o primeni povremenog posta – intermittent fasting-a.

Korišćenje sadržaja
Moj vebsajt je zamišljen kao obrazovno-uslužna platforma. Posetom ili registrovanjem na sajt pristajete na postavljene uslove.

Molimo vas da pažljivo pročitate Uslove i da povremeno proveravate da li je došlo do izmena.
U slučaju da se ne slažete sa ovim uslovima, ne bi trebalo da primenjujete obrazovni materijal, koristite usluge

Svi sadržaji koji su dostupni na sajtu, uključujući tekst, grafiku, slike, softver, audio, video, informacije i usluge (zajedno, “Sadržaj”) je u vlasništvu autora.

Sadržaj sa sajta možete da pregledate ili preuzmete sa sajta isključivo uz navode izvora – linka sajta.
Garancija
Ne garantujem za uspešnost metoda iznetih u sadržaju

Jedinstvena upotreba
Kada se registrujete, Vaše pravo pristupa podacima vebsajta i Vašim podacima je Vaše isključivo pravo. Svoje podatke za prijavu morate čuvati i samo Vi koristiti. Niko nema pravo da se prijavljuje u Vaše ime, da pristupa Vašim podacima i koristi Vaš nalog za naručivanje proizvoda.

U tom smislu Vaše pravo da koristite usluge vebsajta ne možete prenositi na drugo lice. Preporučujemo da drugo lice otvori svoj nalog.

Ograničenje odgovornosti

Autor se trudi sa podatke i informacije na sajtu održava tačnim i ažurnim, ne garantuje da su sve informacije i navodi provereni. Vaša je odgovornost da procenite tačnost i potpunost svih informacija, mišljenja i drugih materijala na sajtu www.dijetazaimunitet.com.
Sajt ili bilo koja treća strana pomenuta na ovom sajtu neće biti odgovorni za bilo kakvu štetu (uključujući, bez ograničenja, slučajnu i posledičnu štetu, lične povrede, izgubljenu dobit ili drugu štetu) koji su posledica upotrebe ili nemogućnosti korišćenja sajta.
Sajt nije odgovoran za bilo kakve lične povrede, uključujući i smrt, uzrokovanu vašom upotrebom ili zloupotrebom sajta.

Uređivanje, brisanje i promene
Moje je isključivo diskreciono pravo da promenimo ili izbrišem bilo koji dokument, informaciju ili bilo koji drugi sadržaj vebsajta, uključujući i ovaj dokument, bez prethodnog obaveštenja korisnika vebsajta.

Obeštećenje
Ovim potvrđujete da ćete vebsajt koristiti za svoje potrebe, štititi njegov sadržaj, kako autora ne bi izložili mogućim gubicima, zahtevima ili troškovima, uključujući i prihvatanje obeštećenja u vidu naknade za advokate, u odnosu na stepen zloupotrebe vebsajta.

Linkovi
Vebsajt sadrži linkove na druge vebsajtove (linkove izvora sa kojih sam preuzela naučne ili druge podatke, linkove saradnika…). Za sadržaj njihovih vebsajtova, tačnost podataka koje prikazuju i njihovih uslova ne odgovaram. Ukoliko se odlučite da koristite te linkove, to činite na sopstvenu odgovornost.

Sugestije
Sve Vaše sugestije, ideje, zapažanja ili bilo kakve druge vrste informacija koje šaljete putem Kontakt forme ili na e-mail adresu [email protected] biće sa pažnjom pročitane i uvažene. Garantujem Vam da će Vaše sugestije biti poverljive, osim ako ne predstavljaju obaveštenje koje želite da bude javno.